Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit in secret
Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit in secret

Simona Halep s-a cununat în mare secret! Fostul nr 1 WTA și-a unit destinele cu iubitul său, Toni Iuruc, iar petrecereaa are loc chiar acum la vila ei și a soțului său din localitatea Izvorani.

Simona Halep s-a măritat în secret

Așadar, Simona Halep este oficial soția lui Toni Iuruc, după ce aceștia s-au cununat civil chiar vineri, 23 iulie. Cei doi îndrăgostiți și-au primit invitații la casa lor din Izvorani și petrecerea a început în jurul orei 19:30.

Ginerică a făcut primul drum la prima oră a dimineții, chiar la o frizerie din de pe Calea Floreasca, unde s-a aranjat pentru cununie. După ce a plecat de la frizerie, Toni Iuruc a avut o întâlnire la un local din apropiere, cel mai probabil pentru a stabili ultimele detalii pentru petrecerea de cununie, scrie prosport.ro.

Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit in secret
Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit in secret. Sursa foto: prosport.ro

Au făcut cununia acasă, la vila de la Izvorani

După aceea, soțul Simonei Halep s-a întors la casa din zona „Mircea Eliade”, de unde a și plecat dimineață. Astfel, potrivit tradiției, cei doi îndrăgostiți este posibil să fi dormit separat în noaptea de dinaintea cununiei.

După aproximativ o oră, Toni Iuruc a mai făcut un drum către Mall Băneasa, de unde și-a cumpărat un costum și o cămașă, însă nu cele pe care le-a purtat la petrecere. Apoi, acesta și-a spălat Mercedes-ul Clasa S.

Într-un final, Toni Iuruc a ajuns la restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți invitați, iar de acolo au plecat, unii cu niște dubițe, alții cu mașinile personale, către casa din Izvorani. Petrecerea are loc în curtea superbă a celor doi îndrăgostiți, care are vedere la lac.

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, și a fost plină de fericire! Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep și Toni Iuruc. Acesta este și vărul proaspătului soț al sportivei, iar în clubul său și-au început povestea de iubire Simona Halep și Toni Iuruc.