Bianca Dragusanu l-a refuzat pe Cristi Borcea
Bianca Dragusanu l-a refuzat pe Cristi Borcea

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Cristi Borcea. Vedeta a vorbit despre bărbații celebri care au curtat-o de-a lungul timpului și cărora ea nu le-a dat atenție.

Bianca Drăgușanu l-a făcut de râs pe Cristi Borcea. Ce a spus despre milionar

Bianca Drăgușanu s-a pus pe făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Cristi Borcea. Bianca Drăgușanu, celebră pentru relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu mai mulți bărbați cunoscuți, a făcut dezvăluiri cu privire la cei care nu au reușit să îi ajungă în pat. Unul dintre aceștia ar fi Cristian Borcea, actualul soț al Valentinei Pelinel.

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare la Teo Show. Vedeta a fost nevoită să răspundă la o serie de întrebări mai incomode, lucru care n-a părut s-o deranjeze absolut deloc.

Cristi Borcea, refuzat de Bianca Dragusanu
Cristi Borcea, refuzat de Bianca Dragusanu

Bursucu, întrebări incomode

Una dintre întrebările pe care i le-a adresat Bursucu a fost despre bărații celebri care i-au făcut avansuri, dar cărora ea nu le-a acordat atenție.

Bianca Drăgușanu nu a stat foarte mult pe gânduri și a oferit un răspuns, dar fără a da și un nume. Însă, chiar dacă n-a vrut să-i divulge identitatea, din descrierea făcută, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că este vorba despre Cristi Borcea.

Bianca Drăgusanu nu a vut să dezvăluie 

Vedeta a spus că nu vrea să îi dezvăluie identitatea bărbatului care i-a făcut avansuri în trecut pentru că nu își dorește ca soția acestuia să se supere.

E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu

De asemenea, pe vremea când era măritată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a negat că ar fi fost curtată de Cristi Borcea.

Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Când a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav

Divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a avut loc în anul 2014, după ce diva a fugit la Paris cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea.