Adrian Mutu a avut o iubita care s-a culcat cu multi fotbalisti de la Inter si Juventus
Adrian Mutu a avut o iubita care s-a culcat cu multi fotbalisti de la Inter si Juventus

Iubita lui Adrian Mutu s-a culcat cu toți fotbaliștii de la Milan și Inter. Tânăra nu a uitat nici de staff-urile tehnice. Despre cine este vorba și când s-a întâmplat asta, vedeți în articolul de mai jos.

Cine este iubita lui Adrian Mutu care s-a culcat cu toți fotbaliștii de la Inter și Juventus

O fostă iubită de-a lui Adrian Mutu s-a culcat cu toți fotbaliștii de la cluburile Milan și Inter. Tânăra nu a ratat nici de staff-urile tehnice ale celor două echipe.

El Confidencial continuă să publice înregistrări audio scandaloase cu Florentino Perez, conducătorul lui Real Madrid, în care acesta defăimează figuri importante din istoria recentă a clubului spaniol.

Iubita lui Adrian Mutu i-a luat la rând pe toți jucătorii celor două cluburi italiene de fotbal

În cel mai recent episod – al 8-lea -, Florentino Perez vorbește despre Mesut Ozil, jucătorul madrilenilor din perioada 2010-2013.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a schimbat iubita cu un model din Milano. Mourinho i-a spus că noua lui iubită s-a culcat cu toți jucătorii de la Inter și AC Milan, inclusiv cu staff-urile tehnice ale celor două formații! Cred că a părăsit-o după acea discuție cu Mourinho”, a spus Perez în 2012, conform El Confidencial.

Mesut Ozil s-a despărțit pentru Aida Yespica

Căsătorit din 2019 cu Amina Gulse, Ozil s-a despărțit de Anna Maria Lagerblom după venirea la Real Madrid (2010) și s-a cuplat cu Aida Yespica, modelul venezuelean despre care ar fi vorbit Perez, potrivit presei din Spania.

Aida Yespica, în vârstă de 39 de ani, a ajuns cunoscută în lumea mondenă datorită relațiilor pe care le-a avut. Ea a fost împreună inclusiv cu Adrian Mutu, în 2005, pe vremea când ”Briliantul” juca la Juventus.

Aida Yespica, vedetă TV, model și actriță

Aida este vedetă TV, model și actriță. În trecut, aceasta a participat la mai multe reality show-uri și seriale în Italia. Ea s-a iubit și cu alți fotbaliști celebri, precum Christian Vieri și Matteo Ferrari, ultimul fiind tatăl copilului ei, Aron.

L-am cunoscut pe Mesut în 2011 la Madrid, într-o discotecă. Apoi el a venit la Milano mai des, pentru a mă vedea. Ne-am distrat împreună, apoi ne-am îndepărtat. Acum el e fericit cu altcineva, și eu la fel. Nu m-am implicat deloc în cariera lui sau în alegerile pe care le-a făcut”, declara în 2013 Aida Yespica, după ce au ieșit la iveală informații despre zborurile lunare pe care le făcea Ozil spre Italia pentru a se întâlni cu ea, călătorii care-l costau peste 18.000 de euro de fiecare dată.

Mesut Ozil ar fi plecat de la Real Madrid din cauza iubitei

Pleca în ziua liberă, revenea a doua zi dimineață, direct la antrenamentele lui Real Madrid. De aici ar fi survenit și ruptura de clubul blanco, în 2013.