Fiica Anamariei Prodan, Sarah, s-a dezlantuit dupa escapada lui Laurentiu Reghecampf in Grecia
Fiica Anamariei Prodan, Sarah, s-a dezlantuit dupa escapada lui Laurentiu Reghecampf in Grecia

Sarah, fiica Anamariei Prodan, nu a mai rezistat și a izbucnit, după ce s-a aflat de presupusa escapadă amoroasă a lui Laurențiu Reghecampf în Grecia! Tânăra a spus cuvinte grele laadresa bărbaților infideli, dar a amintit și de ”femeile oribile de factură joasă”.

Fiica Anamariei Prodan, Sarah, s-a dezlănțuit după escapada lui Laurențiu Reghecampf în Grecia

Vizita lui Laurențiu Reghecampf în Grecia alături de presupusa amantă a aruncat în aer situația și așa tensionată din familia lui. Anamaria Prodan nu a vrut să creadă așa ceva și chiar a spus că soțul spu s-a dus în Grecia să…se roage.

Fiica Anamariei Prodan, s-a implicat și ea și a susținut scenariul mamei sale. A recunoscut însă că este posibil să se fi aflat în jurul lui Laurențiu Reghecampf și o femeie, iar din acest motiv, tânăra s-a dezlănțuit.

”Merită să fie puși pe cruce răstigniți”

”Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!”, Sarah Dumitrescu, arată capital.ro.

”Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, Sarah Dumitrescu. Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a impresarei din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu.