Prima nota de 0 de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, incasata de o sportiva din Canada
Prima nota de 0 de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, incasata de o sportiva din Canada

Încă un record a fost doborât la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă de data aceasta a fost unul negativ. A fost acordată prima notă de 0 (zero), după ce o sportiva și-a ratat definitiv exercițiul.

Prima notă de 0 de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, încasată de o sportivă din Canada

Așadar, un record negativ a fost înregistrat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde canadiana Pamela Ware (28 de ani) a primit nota 0, după ce a ratat complet exercițiul din semifinalele concursului de sărituri în apă.

Sportiva nord-americană a pierdut ocazia de a participa în finala probei de trambulină – 3 m. Pamela Ware și-a calculat greșit pașii, nu a putut să-și ia elanul de care avea nevoie și a fost nevoită să sară în picioare, reușind o săritură pe care o vedem la toți copiii care merg la piscină. Totuși, canadianca a devenit ”vedetă”, fiind cunoscută în toată lumea pentru contraperformanța sa.

Nu se dă bătută și vrea să revină la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice

Cu toate acestea, sportiva este liniștită și împăcată. Într-un video postat pe contul său de Instagram, Pamela Ware a spus că o asemenea greșeală i se poate întâmpla oricui. Canadianca nu are de gând să renunțe și va lupta pentru un loc la JO de la Paris, în 2024. Așadar am putea să o revedem la următoarea ediția a Jocurilor Olimpice.

”Ceea ce facem la competiții este doar o mică parte a muncii pe care o depunem de fapt ca să ajungem acolo. Eram foarte pregătită pentru Jocurile Olimpice și am făcut o greșeală. I se putea întâmpla oricui, dar am pățit-o eu într-un moment nepotrivit.

Cred că dacă aș fi executat săritura, m-aș fi rănit. Sper că sunteți obișnuiți să mă aveți prin preajmă pentru că nu am de gând să plec nicăieri, nu mă dau bătută”, a fost mesajul sportivei din Canada, Pamela Ware.