Marcel Pavel trece prin momente grele
Marcel Pavel trece prin momente grele

Marcel Pavel este în doliu. Mama celebrului interpret a murit. Anunțul a fost făcut chiar de Marcel Pavel. Toate amănuntele în articolul de mai jos.

Marcel Pavel trăiește un coșmar. Mama sa a decedat

Cântărețul Marcel Pavel este în doliu. Mama celebrului interpret a murit. Anunțul morții mamei lui Marcel Pavel a fost făcut chiar de cptre el pe pagina de socializare. Cu această ocazie, Marcel Pavel a scris un mesaj cutremurător.

Artistul  spune că deși spera ca acest lucru să nu i se întâmple niciodată, inevitabilul a avut loc. Astfel, cântărețul suferă cumplit după ce mama lui a părăsit această lume. Celebrul artist a făcut anunțul trist pe rețelele sociale, spunând că, deși spera ca viața să nu îi răpească părinții de lângă el vreodată, acest lucru, din păcate, a avut loc mai devreme decât s-ar fi așteptat.

Marcel Pavel si mama lui
Marcel Pavel si mama lui

Marcel Pavel tot spera ca așa ceva să nu se întâmple

De asemenea, Marcel Pavel a dezvăluit fanilor săi că a crezut, până în ultima clipă, că o astfel de nenorocire nu îl va ajunge niciodată. Conform artistului ”inevitabilul s-a întâmplat”, iar cea care i-a dat viață a plecat pe lumea cealaltă, lăsând în urma ei un gol de neânlocuit.

Mesajul cutremurător al lui Marcel Pavel pentru mama lui

Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității!

Adio…sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina proprie de Facebook. Alături de mesajul cutremurător, Marcel Pavel a postat și o fotografie cu cea care i-a dat naștere.

Marcel Pavel a rămas cu sechele de pe urma coronavirusului

Pe de altă parte, Marcel Pavel a făcut dezvăluiri recente în care a spus că a rămas cu sechele grave după ce anul trecut a fost infectat cu coronavirus.

Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Marcel Pavel se luptă cu tensiunea

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, ne-a declarat Marcel Pavel.