Gigi Becali, operat de urgenta
Gigi Becali, operat de urgenta

Gigi Becali, operat de urgență. Cum se simte patronul FCSB. Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, totul fiind dezvăluit chiar de patronul FCSB. Latifundiarul din Pipera s-a confruntat cu serioase probleme la umăr, astfel că a fost nevoit să apeleze la medici.

Gigi Becali, operat de urgență. Patronul FCSB a avut probleme grave la umăr

.Gigi Becali a fost operat de urgență. Patronul FCSB s-a confruntat cu o ruptură de tendon produsă de ceva vreme, iar situația s-a înrăutățit în ultima perioadă, astfel că a fost nevoit să se opereze. Acum, miliardarul este cu mâna imobilizată într-o proteză.

M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, i-a declarat Gigi Becali jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Gigi Becali a fost operat la umar
Gigi Becali a fost operat la umar

Gigi Becali vrea să sfințească locurile pe unde a trecut marșul LGBT

Gigi Becali a anunțat că duminică, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, de la ora 12.30, va parcurge, împreună cu preoții, același traseu urmat de susținătorii LGBT pentru a sfinți locurile unde au lăsat ”demoni” în urma lor.

Ceea ce fac ei e problema lor, nu le pun nicio vină. Oamenii ăștia nu fac ei ceea ce fac. Lor li se spune, demonii îi îndrumă să facă ceea ce fac. E problema lor, noi trebuie să ne facem datoria.

Cum se va face sfințirea

Eu am decis că mâine, după ce merg la Patriarhie la slujbă, la ora 12.30 ne întâlnim cu preoți, monarhi pe Calea Victoriei ca să sfințim locul. Va fi o sfințire. Vor sfinți cu apă sfințită, cu icoane și cruci.

Vom sfinți toate locurile. Avem obligația ca fiecare centimetru pătrat unde au călcat acești oameni și au lăsat demoni să fie curățat. Asta este datoria noastră. Vom face asta de la 12.30. Vom face același traseu parcurs de ei”, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.