Carmen Harra, predictii ingrijorătoare
Carmen Harra, predictii ingrijorătoare

Carmen Harra a făcut previziuni cutremurătoare pentru următoarea perioadă. Clarvăzătoarea nu are vești bune despre această toamnă și face predicții nu tocmai fericite pentru luna noiembrie. Toate detaliile interesante, în articolul de mai jos.

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare. Oricând se poate întâmpla un atac nuclear

Carmen Harra are vești proaste pentru toți românii pentru viitorul apropiat. Clarvăzătoarea Carmen Harra, care locuiește în SUA, nu are vești bune despre această toamnă. Conform lui Carmen Harra, luna noiembrie e posibil să vină cu probleme pentru România.

Clarvăzătoare pomenește despre organizarea de noi proteste, iar acest lucru e posibil să se întâmple pentru că românii s-au săturat de tot ceea ce se întâmplă în ultimul timp. Clarvăzătoarea spune că s-ar putea ca oameni politici care ar fi trebuit să plece de mult de la putere, o vor face acum.

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra

„Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul. Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare.

Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.” a mai spus Carmen Harra pe contul său de socializare.

Ce prezicea Carmen Harra la începutul lui 2022

De altfel, la începutul anului ea a prezis că 2022 va fi un an conflictual și se pare că a avut dreptate, întrucât războiul dintre Ucraina și Rusia nu se întrevede să se finalizeze în curând.

Întrebată despre cum va evolua situația în ceea ce privește variolei maimuței, Carmen Harra a precizat: Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

„Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, a mai spus Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa socială.

Un război nuclear este iminent

Nu în ultimul rând, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminent”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra a prezis războiul din Ucraina

Trebuie precizat faptul că prezicătoarea Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.

„Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.  Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație șamd”, spunea Carmen Harra.