Cu ce sa speli aragazul repede, eficient si ieftin
Cu ce sa speli aragazul repede, eficient si ieftin

O gospodină curioasă a presărat făină peste aragazul murdar și l-a lăsat așa timp de 5 minute. Ce s-a întâmplat după este incredibil. Trucul descoperit de femeia curioasă, disponibil în rândurile de mai jos.

Soluția cea mai ieftină, rapidă și eficientă de spălare a aragazului. Ce trebuie să faci ca să scapi de petele care se curăță greu

Foarte multe gospodine încearcă să găsească soluții mai ieftine pentru curățenie. Acestea trebuie să știe că nu mai este nevoie să cheltui sume uriașe pentru produsele din magazine, pline de chimicale și de multe ori care nu își fac treaba bine.

Există o metodă simplă care le sare în ajutor. Ai nevoie doar de un ingredient pe care cu siguranță oricine îl are în bucătărie. Acest ingredient este banala făină. Aceasta cu siguranță o să te mulțumească când vei vedea cât de eficientă este.

Pe aragaz se găsesc cele mai grele pete. Grăsime, sosuri, arsuri

Aragazul este pătat întodeauna cu grăsime, sosuri sau arsuri. Cel mai bine este să ștergi imediat aparatul. În cazul în care nu ai apucat să faci asta și petele s-au întărit, făina te va scăpa.

Doamna care a descoperit trucul genial recomandă să presari făină peste suprafața aragazului și să o lași să acționeze cel puțin cinci minute. Freacă bine cu un burete umed partea pătată și îndepărtează mai apoi murdăria cu o lavetă curată. Grăsimea o să dispară imediat, iar aragazul va arăta ca și când atuci l-ai cumpărat. Dacă nu ești mulțumită de rezultat, repetă procesul.

O altă soluție ieftină și eficientă de curățare a aragazului

Mai mult decât atât, dacă ești pe fugă sau nu ai în casă făină, poți să folosești mălai sau sare grunjoasă și câteva picături de lămâie pentru a îndepărta murdăria de pe aragaz.

Este necesar ca și în acest caz să aștepți ca ingredientele să își facă treaba și să le lași să acționeze pentru cel puțin cinci minute.

Cum să speli eficient cuptorul cu microunde

Poți încerca aceste soluții și atunci când vine vorba despre cuptorul cu microunde. Și acesta se poate păta foarte des, mai cu seamă că de cele mai multe ori oamenii îl folosesc atunci când nu au prea mult timp la dispoziție.

Uită de produsele clasice, scumpe și pline de chimicale pe care le ai la îndemână în toate magazinle și încearcă cu încredere metodele populare, metode mai puțin periculoase pentru cel care le folosește.