Miliardarii Reghe si Prodanca s-au batut ca ultimii oameni
Miliardarii Reghe si Prodanca s-au batut ca ultimii oameni

Reghe și Prodanca s-au bătut ca ultimii oameni. Imagini șocante au apărut în mediul online cu ultima „întâlnire” dintre cei doi soți. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar acum ambii soți au cerut ordin de protecție, după o bătaie ca-n filme. Acum a apărut toată filmarea cu conflictul.

Miliardarii Reghe Prodanca s-au bătut ca ultimii oameni

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la amenințări și chiar bătăi. De la „soarele meu”, așa cum îl alinta Anamaria Prodan pe soțul său, căruia îi făcea adevărate declarații de dragoste pe internet, s-a ajuns la vorbe grele și chiar o bătaie ca în filme. 

Dar de la ce a plecat conflictul? Ei bine, se pare că tot conflictul ar fi apărut de la o postare făcută de fostul parlamentar Cristian Rizea, fugit acum de mâna legii în Republica Moldova. Acesta a spus că Laurențiu Reghecampf invită la botezul fiului său foști amanți ai actualei partenere de viață, Corina Caciuc. Reghe a simțit că este mâna Anamariei Prodan, care este bună prietenă cu fostul parlamentar.

„Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf”

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează. Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei”, a sus Anamaria Prodan.

Ultima întâlnire dintre cei doi soți s-a lăsat însă cu un scandal monstru. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar totul a fost filmat de un apropiat al Anamariei prodan. Impresara chiar s-a asigurat că totul a fost filmat, iar acest lucru se aude pe înregistrare, deoarece recent a apărut varianta întreagă.

Cei doi soți au ajuns la poliție

La scurt timp după bătaie, cei doi au ajuns pe rând la poliție, unde au depus plângeri unul împotriva celuilalt. Cel mai rapid a fost antrenorul, urmat la câteva minute de fosta parteneră de viață.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru aceeași sursă.