Ce a patit Tzanca Uraganu
Ce a patit Tzanca Uraganu

S-a aflat ce a pățit Tzancă Uraganu. Poliția a intervenit de urgență după ce celebrul cântăreț a anunțat pe paginile sociale că i-a fost spartă casa. Hoții nu au făcut pagube materiale prea mari, pentru că artistul își ține banii pe card. Cu ce au plecat spărgătorii din casa manelistului, vedeți un pic mai jos.

Tzancă Uraganu, supărat nevoie mare. Ce a pățit manelistul, de fapt

Tzancă Uraganu a anunţat că cei care vor ajuta la prinderea hoților, vor fi recompensați cu suma de 10.000 de euro. Ei bine, iată că la nici la 24 de ore după ce a făcut anunțul, tâlharii au fost reținuți şi se află la secția de poliție, potrivit  spynews.ro.

Tzancă Uraganu spune că au fost patru hoți care nu au reușit să pună mâna pe cine știe din apartamentul lui, deoarece banii îi ține pe card.

Hotii i-au spart lui Tzanca Uraganu apartamentul din Pipera
Hotii i-au spart lui Tzanca Uraganu apartamentul din Pipera

Proprietatea călcată de hoți, un apartament din Pipera

„Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă… Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-aț fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card.

Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu orea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.