Simona Halep, suspendata pentru dopaj
Simona Halep, suspendata pentru dopaj

Simona Halep a fost suspedată momentan din toate competițiile, după ce a fost depistată ozitivă la o substanță interzisă! cea mai iubită sportivă din România nu își revine din șoc și spune că nu a făcut nimic greșit și că va lupta cu toate puterile sale pentru ca adevărul să iasă la suprafață.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj

Așadar, este vestea momentului! Simona Halep a fost depistată pozitivă la o substanță interzisă. Vestea-bombă a fost anunțată vineri de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, care supraveghează anti-doping și alte probleme de integritate pentru acest sport.

Jucătoarea de tenis a postat recent un mesaj pe rețelele sociale în care vine cu prima reacție. Sportiva spune că a fost testată pozitiv substanța interzisă Roxadustat și recunoaște că a avut parte de șocul vieții sale, după ce a primit rezultatele.

Simona Halep, suspendata pentru dopaj
Simona Halep, suspendata pentru dopaj

Substanța interzisă, găsită într-o doză foarte mică

Sportiva a spus că va lupta cu toate puterile sale pentru a demonstra că nu a folosit substanța interzisă în mod conștient și speră ca adevărul să iasă la suprafață!

Halep a spus că substanța interzisă a fost găsită în „cantitate extrem de mică” și a descris descoperirea drept „cel mai mare șoc din viața mea”.