Andreea Antonescu si-a lasat fiica in SUA, alaturi de tatal ei, Traian Spak
Andreea Antonescu si-a lasat fiica in SUA, alaturi de tatal ei, Traian Spak

Andreea Antonescu trăiește un coșmar după ce i-a făcut fiica ei, Sienna. Câmtăreața este la pământ după decizia fiicei ei. Andreea Anronescu are un singur copil din căsătoria cu Traian Spack, însă cei doi au ales să o ia pe drumuri separate în urmă cu aproximativ 3 ani.

Sienna, lovitură pentru mama ei, Andreea Antonescu. A ales să stea în SUA cu tatăl ei, Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au separat acum trei ani, însă divorțul a avut loc de curând. Acum cântăreața trece printr-un coșmar după ce fiica celor doi, Sienna, a ales să rămână în SUA cu tatăl ei, Traian Spak.

Cântăreața a ținut cont de dorința fetei și a fost de acord ca aceasta să rămână cu fostul soț, Traian Spak, mai ales pentru că aceasta studiază la o școală acolo.

Anunțul Andreei Antonescu

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit WOWBIZ.RO.

Andreea Antonescu vorbește cât poate de des cu Sienna

Acum, cântăreața și fiica ei vorbesc zilnic, dar uneori le este greu din cauza diferenței de fus orar. Andreea Antonescu spune despre Sienna că este pasionată de muzică, dar nu știe încă dacă fiica ei îi va călca pe urme.

Andreea Antonescu va trece ușor peste decizia fiicei ei, despre care pare că nu este așa afectată,întrucât în câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară. Artista își ține la curent fanii cu tot ce este nou în viața ei, astfel că a hotărât și de această dată să le mărturisească dacă va avea fetiță sau băiat, mai ales că fanii erau foarte curioși.

Andreea Antonescu, mamă de fetiță pentru a doua oară

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a anunțat Andreea Antonescu.