Lila-Grace Smith a murit la 17 ani
Lila-Grace Smith a murit la 17 ani

O elevă de 17 ani din Anglia a murit după ce a luat o pastilă de ecsatzy la o petrecere. Fata nu mai luase așa ceva niciodată. A murit după ce a suferit un stop cardiac.

O elevă de 17 ani din Marea Britanie a murit după ce a consumat o pastilă de ecstazy. A fost pentru prima dată când a luat așa ceva

Lila-Grace Smith se afla în Steeton, Marea Britanie, cu prietenii ei, când au decis să ia împreună câte o pastilă de ecstasy, pe 3 iunie 2022, potrivit Daily Mail.

Ancheta a fost finalizată acum și arată cum tânăra, alături de alte două prietene au plănuit să meargă în oraș, însă au decis să rămână acasă.

Lila Grace Smith a murit dupa ce a luat o pastila de ecsatsy
Lila Grace Smith a murit dupa ce a luat o pastila de ecsatsy

Prietenele au chemat în ajutor un cunoscut

Aceasta s-a simțit rău după ce a consumat ecstasy, așa că prietenele au chemat în ajutor un tânăr, la 11 noaptea.

Astfel, patru tineri au ajuns la domiciliu și au încercat să o resusciteze, dar până la urmă au sunat la ambulanță.

Lila-Grace Smith a ajuns într-un final la spital

Lila-Grace Smith a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, aceasta murind în mai puțin de două ore.

În urma analizelor toxicologice s-a descoperit că în corpul tinerei exista o cantitate de drog similară cu a altor persoane care au murit din aceeași cauză.

Eleva căutase înainte efectele date de pastilele Ecsatsy

Un detectiv implicat în anchetă a dezvăluit că Lila și prietenele sale au căutat înainte pe internet efectele pastilelor.

A fost găsit și numărul de telefon al persoanei care le-ar fi furnizat pastilele de ecstasy, dar în ciuda eforturilor de depistare, persoana nu a fost identificată.

Mama fetei spune că o avertizase de efectele devastatoare ale drogurilor

Mama tinerei a mărturisit într-o declarație dată în instanță că fata era sănătoasă, avea note bune și ducea o viață normală.

Totodată, ar fi avertizat-o pe fiica ei în privința drogurilor, pentru că a pierdut o persoană apropiată din cauza unei supradoze de ecstasy, în tinerețe.