Mihai Traistariu a spus ce facea in urma cu cativa ani
Mihai Traistariu a spus ce facea in urma cu cativa ani

Mihai Trăistariu a spus cel mai mare secret al său. Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, însă ascunde lucruri pe care nimeni nu le-a știut până acum despre el până acum. Mulți dintre români le-r considera rușinoase. Așadar, care este secretul pe care l-a ascuns atâția ani.

Mihai Trăistariu și-a dezvăluit secretul rușinos. Ce făcea acum câțiva ani apreciatul cântăreț

Mihai Trăistariu s-a pus pe făcut dezvăluiri. Acesta a spus care este cel mai mare secret al său.

Artistul a făcut dezvăluiri despre un viciu pe care l-a avut și care l-ar fi putut costa viața. Astfel, cântărețul a recunoscut a fost dependent de jocurile de noroc.

Mihai Traistariu a fost dependent de jocurile de noroc
Mihai Traistariu a fost dependent de jocurile de noroc

Când a jucat Mihai Trăistariu la păcănele

Totul s-a întâmplat după câștigarea locului patru la Eurovision, atunci când banii au început să nu mai fie o problemă pentru artist. Astfel, a început să joace sume mari la jocurile de noroc.

Mihai Trăistariu a realizat că nu este bine ceea ce face, dar totul după ce a pierdut o mică avere. În prezent, Mihai Trăistariu este foarte atent la bani din această cauză și știe cum să gestioneze fiecare leuț.

Și fratele lui Mihai Trăistariu a căzut în patima jocurilor de noroc

Fratele său, Vasile, nu a fost la fel de conștient și a ajuns să facă credite la bănci din cauza acestui viciu.

„Am câștigat doar o dată, cam 400 de lei, am jucat de vreo zece ori toată viața. Dar nu-s adeptul să joc, prefer să muncesc, să-mi număr banii, să-mi plătesc taxele la ANAF și să dorm liniștit.

Frati-miu, pictorul, care are o doagă lipsă și el, ca mine, și ca orice artist, a împrumutat bani de la bancă.  Și a jucat 100 de milioane de lei vechi, credea că dacă pierde de câteva ori,

până la urmă va și câștiga. Normal că i-a pierdut pe toți și că a rămas și cu ratele la bancă, deci, în loc să câștige, a mai pierdut, a înapoiat mai mulți”, a declarat Mihai Trăistariu, conform IMPACT.

Ce a învățat Mihai Trăistariu în pandemie

Mihai Trăistariu a trăit momente grele în timpul pandemiei, atucni când concertele i-au fost anulate, astfel că nu a mai încasat nimic. Asta l-a învățat să fie și mai atent cu banii.

„În pandemie m-am schimbat, în primul an fost terorizat de ideea că nu mai pot face bani din muzică, am devenit mai afacerist, m-am ocupat de școala de muzică.

Pamdemia i-a prins bine artistului

 Dar am și închiriat și garsonierele de la mare. Deci, am încă două surse de venit, din care îmi asigur traiul. Pandemia mi-a făcut un bine, m-a izbit cu capul de pereți. Acum produc lunar bani și nu mai duc grija lor niciodată”, mai spunea Mihai Trăistariu.