Ce a patit o fata dupa ce a fost parasita de mama
Ce a patit o fata dupa ce a fost parasita de mama

O tânără din Ploiești se luptă de ani de zile cu o boală nemiloasă, care o afectează în fiecare zi și îi face viața din ce în ce mai grea. Are doar 19 ani, însă nu știe ce este o viață normală de adolescentă. Are nevoie de ajutor, deoarece situația ei este una delicată.

Ce a pățit o fată după ce a fost părăsită de mamă

Povestea Claudiei, din Ploiești, a înduioșat o lume întreagă. Are doar 19 ani, însă viața sa nu este una normală, ca a oricărei adolescente. Fata cântărește nu mai puțin de 180 de kilograme. A încercat tot felul de regimuri, însă suferă și de o dereglare hormonală care o împiedică să slăbească.

Claudia are o poveste de viață tristă. Mai are două surori mai mici, iar mama lor le-a părăsit când fata avea doar 13 ani. Femeia a decis să-și părăsească soțul, dar și pe cele trei fetițe. Claudia a simțit că trebuie să preia responsabilitățile, dar și grijile unei mame, pentru surorile mai mici. A plătit însă un preț dureros. S-a refugiat în mâncare, iar în scurt timp a pierdut lupta cu kilogramele.

Rază de speranță spulberată

A început să sufere de ceea ce medicii spun că este obezitate morbidă. Tatăl ei face potcoave și nu își permite multe lucruri necesare pentru fetele sale, însă se străduie din răsputeri să le crească frumos.

A plătit analize peste analize, însă niciun medic nu dorea să o opereze pe fiica sa, deoarece era prea mică. Claudița, cum îi spune familia, a primit o rază de speranță atunci când a împlinit 18 ani.

Un medic de la Spitalul Sfântul Ioan din București s-a oferit să o opereze. Gratuit! Urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, iar fata a răsuflat ușurată, cu gândul că va putea slăbi, că va putea merge pe jos, că se va putea plimba prin oraș, alături de surorile sale, fără să fie nevoită să se așeze pe o bancă după numai câțiva pași.

Tatăl său a făcut adevărate minuni și a strâns banii pentru analizele necesare intervenției chirurgicale, iar totul a decurs perfect. Fata urma să fie operată, a fost programată pentru intervenția chirurgicală și aștepta cu sufletul la gură să fie o adolescentă normală, doar că viața avea alte planuri pentru ea.

Claudia are nevoie de ajutorul nostru

Cu doar două zile înainte de operație, cel care urma să o ajute pe Claudia să fie o tânără normală s-a sinucis. Medicul Radu Mirică, în vârstă de 34 de ani, căsătorit și tatăl a doi copii, s-a urcat pe un bloc de 12 etaje din Pantelimon și s-a aruncat în gol, luând cu el toate visele fetei din Ploiești. Claudia a văzut știrea la televizor și a izbucnit în plâns.

Tatăl fetei a vorbit cu alți medici de la același spital, a fost nevoit să plătească din nou analizele, deoarece primele au expirat, însă imediat după ce au ieșit analizele a fost anunțat că nu mai sunt fonduri pentru operația fiicei sale.

Un apel pentru Claudia a venit acum pe un grup de Facebook, unde o mătușă de-a fetei i-a făcut povestea publică. Familia a găsit un alt medic care s-a oferit să o opereze pe fata de 180 de kilograme, însă intervenția costă foarte mulți bani. Chiar dacă medicul a spus că renunță la comisionul care i-ar fi revenit lui, suma este una uriașă pentru tatăl Claudiței. Fata de 19 ani are nevoie disperată de 3.000 de euro pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea schimba viața, și de 3600 de lei pentru analizele medicale.

”Medicul Teodor Blanaru ne va ajuta cu operatia renuntand la comisionul care ii revenea. Avem nevoie de 3000 de euro pentru a face operatia la Provita si 3600 de lei pentru analizele medicale. Sper din suflet sa facem o minune si pentru ea!!! Va las numele tatălui si un nr de cont orice banut conteaza!!!
IORGA VASILE
Iban: RO82BTRLRONCRT0439074501
SAU REVOLUT
Iban: RO06BREL0005534064280100
Tel 0729221445”, SCRIE MĂTUȘA FETEI PE FACEBOOK, care a vorbit și despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă tânăra.