Ce reprezinta emblema echipei de baschet Chicago Bulls
Ce reprezinta emblema echipei de baschet Chicago Bulls

Am aflat ce reprezintă emblema echipei de baschet Chicago Bulls, de fapt, celebrul tau furios. Nici nu bănuiai așa ceva. Utilizatorii rețelelor de socializare au descoperit un detaliu de design bizar și plin de mister în logo-ul echipei americane de baschet, Chicago Bulls.

S-a aflat ce reprezintă, de fapt, emblema echipei de baschet Chicago Bulls. Nu îți trecea așa ceva prin cap

Când este privită în mod normal, sigla Chicago Bulls arată ca un taur care se încruntă la tine. Însă, un internaut curios a descoperit un detaliu bizar și plin de viață în logo-ul echipei americane de baschet, Chicago Bulls.

Internauții au observat că dacă Taurul furios este întros cu josul în sus, emblema reprezintă cu totul altceva. Ceva ce nici prin cap nu trecea numănui. Astfel, dacă Taurul este întors cu susul în jos veți vedea un robot care călărește un crab sau un robot care citește o carte.

Robot care citeste sau robot care calareste un crab?
Robot care citeste sau robot care calareste un crab?

Citește și: Cea mai îngustă stradă din Europa se află acum în București

Cine a descoperit robotul din emblema Chicago Buls

”Am acoperit deja ce ar trebui să țină cont de creatorii în ghidul nostru despre modul de a crea un logo, dar există o lecție valoroasă de învățat din această observație alternativă a siglei Chicago Bulls. Și anume că designerii ar putea dori să ia în considerare un design din toate perspectivele.

Sciitoarea a prezentat faptul bizar internauților

Nu ne credeți că o relație intimă între un robot și un crab și-ar putea găsi drum în logo-ul Chicago Bulls? Consultați această comparație revelatoare, distribuită recent pe Twitter de scriitoarea Deniz Camp. Ar trebui să vă avertizăm, totuși, nu veți putea să nu-l vedeți…”, scrie creativeblog.com.

Citește și: Și-a ucis tatăl care a violat-o cu 12 ani în urmă și îi devenise și proxnet

În timp ce oamenii au subliniat în răspunsurile lor că Camp nu a fost prima persoană care a observat acest detaliu, ea a reușit să capteze atenția Twitter, distribuind logo-ul obișnuit al Chicago Bulls alături de cel cu susul în jos.