Home ACTUALITATE A apărut grătarul de unică folosință. Cu cât se vinde la...

A apărut grătarul de unică folosință. Cu cât se vinde la Dedeman FOTO

2
A aparut gratarul de unica folosinta
A aparut gratarul de unica folosinta

A apărut grătarul de unică folosință. Cu cât se vinde la Dedeman grătarul care se aruncă după ce a fost folosit, de fapt.

Cât costă un grătar de unică folosință de la Dedeman

Cei care locuiesc la bloc sau nu vor să investească într-un grătar normal au posibilitatea să cumpere unul care este de unică folosință.

Așadar, ieșirea la iarbă verde nu mai este o problemă pentru cei care nu au un grătar de fier. Au posibilitatea să cumpere unul de unică folosință de la Dedeman.

Frații Pavăl, prin magazinele de bricolaj pe care le dețin, le propun românilor un grătar de unică folosință. L-au cumpărat, l0-au folosit, după care acesta poate fi aruncat fără nicio părere de rău, în contextul în care este mai ieftin decât un pachet de țigări.

Citește și: Rețetă tradițională de cârnați

Așadar, cei care plănuiesc să iasă la grătar, acum sau de Paște, au posibilitatea să își cumpere un grătar de unică folosință de la Dedeman la prețul de doar 14,16 lei.

Din ce este confecționat grătarul instant Landmann

Articolul se numește ”Gratar instant Landmann 11901” și este confecționat din aluminiu + tabla, având dimensiunile: 31 x 25 x 8.5 cm.

”Grătarul instant Landmann BBQ-2531 este o soluție de a găti ușor, curat și convenabil în grădină, la picnic sau în excursie. Pentru folosirea grătarului, nu este nevoie de combustibil adițional. Acest grătar are o folie specială de cărbune pentru aprindere, situată între grila pentru gătit și stratul de cărbune”, anunță Dedeman pe site-ul propriu.

Citește și: Care este alimentul care te scapă de kilogramelșe în plus

Beneficiile de pe urma folosirii acestui grătar sunt:

-pregătit pentru gătit în 15 minute, ideal pentru carne, pește sau legume;
-dotat cu mangal de calitate superioară și aprinzător;
-curat, usor de folosit;
-se arunca dupa folosire.