Bruneta aceasta focasa a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gura din lume
Bruneta aceasta focasa a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gura din lume

La prima vedere pare a fi încă o femeie frumoasă, dar dacă începe să vorbească se schimbă problema. Dacă zâmbește, îți dai seama imediat de ce a intrat în Cartea Recordurilor! Vorbim despre americanca Samantha Ramsdell, care poate mânca trei gogoși în același timp, deoarece este femeia cu cea mai maregură din lume!

Bruneta aceasta focasă a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură din lume

Americanca Samantha Ramsdell, din statul Connecticut, este femeia cu cea mai mare gură din lume! Aceasta tocmai ce a intrat în Cartea Recordurilor pentru gura sa care măsoară 6,56 centimetri și ajunge la aproape 10 centimetri atunci când Samantha râde. „Nu m-am gândit niciodată că aș putea să fiu atât de faimoasă pentru gura mea”, a spus tânăra, relatează CNN.

Americanca a știut mereu că este pușin diferită de celelalte femei, însă acest fapt i-a fost confirmat pe rețeaua de socializare Tik Tok, acolo unde are o adevărată comunitate de fani. Foarte mulți dinte aceștia i-au spus că are o gură neobișnuit de mare. Așa s-a convins femeia că ar trebui să meargă la Cartea Recordurilor, pentru a vedea dacă este sau nu specială.

Este de profesie cântăreață

Așa a aflat că dimensiunile gurii sale au propulsat-o pe prima poziția în lume! Urmăritorii săi de pe Tik Tok au fost intrigați atunci când au văzut că femeia poate mânca trei gogoși în același timp! În ciuda faimei pe care i-au adus-o filmările postate pe internet, ea spune că nu a fost întotdeauna distractiv să citească toate comentariile internauților, deoarece multe erau jignitoare. Și-a adus aminte astfel de copilărie când era ținta multor glume răutăcioase.

Acum are 31 de ani și este urmărită de nu mai puțin de 1,7 milioane de oameni pe Tik Tok, dar se poate lăuda cu cea mai mare gură din lume! „Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, a precizat Samantha, care speră ca într-o zi să devină cunoscută și pentru umorul ei, dar și pentru calitățile sale de cântăreață. Ar dori să aibă propriul său show de televiziune.