Premierul Florin Citu a fost insurat
Premierul Florin Citu a fost insurat

Premierul Florin Cîțu se pare că a fost însurat, iar cea cu care a mers la altar ar fi rudă cu nimeni altul decât cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu! Cel puțin așa susțin oamenii din satul natal al premierului, care îl cunosc de când era mic.

Premierul Florin Cîțu a fost însurat

Vecinii lui Florin Cîțu spun că acesta ar fi fost însurat, iar un vechi CV al său arată că starea sa civilă spune că este: căsătorit, dar nu se știe ce s-a întâmplat, deoarece în prezent acesta nu mai este căsătorit. Se pare că premierul Florin Cîțu are o iubită, despre care am scris AICI!

Florin Cîțu s-a născut și a copilărit în satul Tulei-Câmpeni, din comuna Golești, județul Vâlcea, care arată, probabil, la fel ca pe vremea când Florin Cîțu bătea mingea pe ulițe. Pare uitat de lume și din secolul trecut. Apă curentă nu există, iar asfaltul îl știu oamenii doar de la televizor. Vecinii lui Florin Cîțu nu l-au uitat și așteaptă de la el să le rezolve măcar câteva dintre problemele cu care se confruntă.

Premierul Florin Citu a fost insurat
Premierul Florin Citu a fost insurat

Casa păintească a rămas pe numele lui Florin Cîțu, în satul uitat de lume

”Îl simpatizez, e de aici, crescut cu noi și nu se știe viața cum este… să se intereseze și el de noi aici. Nu îi cerem nimic altceva decât drumul și apa. Noi când nu avem apă ne ducem cu mașina, că am mașina acolo eu. Pun bidoanele în mașină și mă duc pe vale în jos până unde au băgat apă. Asta în condițiile în care știe că aici a trăit. Am făcut două puțuri, am cheltuit 200 de milioane. A venit acum când a murit mama, acum două luni. Tatăl e la Vâlcea la bloc, el e pe unde este.(…)”, a povestit pentru wowbiz un bătrân din sat.

Același bărbat a spus că locuința bătrânească a rămas pe numele lui Florin Cîțu. Tot el a spus că Florin Cîțu a fost insurat cu nepoata lui Mugur Isărescu și că aceasta mai vine prin sat. Ultima dată a văzut-o în urmă cu câțiva ani, la Colindeț, un obicei din moși străbuni. Oamenii ies la porți cu colaci calzi și îi împart trecătorilor.

„Casa e a lui Cîțu, a lui Florin. I-a făcut mama acte.(…) Ne-am întâlnit la colindeț, era cu ea. Oho, sunt câțiva ani de zile.  Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. E nepoata lui Isărescu”, a conchis pensionarul respectiv.