Maradona s-ar fi sinucis
Maradona s-ar fi sinucis

Ipoteză şocantă. Medicul lui Diego Armando Maradona spune că marele fotbalist s-a sinucis. La nici o lună după ce împlinise 60 de ani, pe 25 noiembrie, la trei săptămâni după ce fusese operat pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural, Diego Armando Maradona a murit, iar diagnosticul oficial a fost un stop cardio-respirator.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Diego Armando Maradona. Marele fotbalist s-ar fi sinucis

O ipoteză şocantă a fost lansată de Alfredo Cahe, unul dintre foștii doctori personali ai lui Diego Armando Maradona, care a declarat în timpul show-ului Confrontados, la postul local de televiziune Canal 9, că ”Diego s-a sinucis”.

Ultima oară l-am văzut în viață la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat și dormea. Nu am putut să vorbesc cu el sau cu psihologul sau cu psihiatrul. Pur și simplu, mi-au închis ușa în față. Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Totul ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: Nu mai voia să trăiască. Era obosit”, a spus Alfredo Cache, conform gsp.ro.

Alfredo Cahe sustine ca Maradona s-a sinucis
Alfredo Cahe sustine ca Maradona s-a sinucis

Ultima petrecere a lui Diego Armando Maradona

Presa din Argentina a publicat recent o filmare descrisă drept ultima petrecere a lui Maradona. Clipul a fost înregistrat cu câteva zile înainte ca sud-americanul să fie operat pe creier, din cauza unui hematom subdural. Imaginile în arată pe ”El Dios” cu un trabuc în mână și cu un pahar de bere în față. Maradona cânta și avea lângă el o cutie de pastile.

Marcos Paz, o să ne întoarcem” fredonează Diego Maradona, cu referire la închisoarea din Buenos Aires unde a fost deținut Víctor Stinfale, un avocat care era foarte bun prieten cu ex-fotbalistul.

Cine îi cunoaște toate secretele lui Diego Armando Maradona

Diego Maradona apare în filmare alături de Mariano Castro, un medic argentinian, care a fost aproape de ”El Dios” încă din vremea în care acesta a petrecut mai mult timp în Cuba, într-o clinică de dezintoxicare.

Castro e o persoană care știe foarte bine misterele și secretele lui Maradona”, este descrierea pe care jurnaliștii argentinieni i-o fac medicului.