Simona Halep, jignita in ultimul hal
Simona Halep, jignita in ultimul hal

Simona Halep a fost jignită în ultimul hal! S-a întâmplat într-o emisiune de televiziune urmărită de foarte mulți români, iar cel care i-a adus acuzații grave a fost chiar gazda emisiunii.

Simona Halep, jignită în ultimul hal

Simona Halep este un nume foarte cunoscut în sportul românesc. Fostul număr 1 mondial trece însă prin momente foarte grele, după ce anul trecut a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în sport. A fost imediat suspendată din toate competițiile sportive, iar acum încearcă să-și dovedească nevinovăția.

Ei bine, recent au venit critici foarte dure la adresa Simonei Halep, iar cel care spune că ar trebui tratată ca o infractoare este celebrul Radu Banciu. Jurnalistul a spus în emisiunea sa de pe Prima Sport că românii nu au fost suficient de critici cu sportiva, tolerând astfel situația. Iată ce a spus celebrul jurnalist Radu Banciu:

Simona Halep, jignita in ultimul hal
Simona Halep, jignita in ultimul hal

„Este o rușine pentru sport”

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul!

Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat.

Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a declarat Radu Banciu în emisiunea „Fotbal All Inclusive” pe care o realizază la Prima Sport.