Florin Dogaru a murit la 24 de ani
Florin Dogaru a murit la 24 de ani

S-a aflat de ce a murit luptătorul Florin Dogaru. S-a aflat că luptătorul de K1 primise o lovitură puternică cu două zile înainte de a deceda, însă, se pare, că nu aceasta i-ar fi adus sfârșitul.

S-a aflat de ce a murit luptătorul de K1 Florin Dogaru. Terminase prin abandon ultimul meci

Este tragedie cumplită în lumea sportului după ce luptătorul Florin Dogaru a murit la doar 24 de ani. Tânărul a fost găsit decedat în propria casă. Florin Dogaru, campion național la kickboxing, în 2017, la categoria 63kg, activa la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele din județul Constanța.

Apropiații spun că tânărul sportiv a avut meci, în urmă cu două zile, iar atunci a primit o lovitură puternică. De altfel, lupta s-a oprit atunci, pentru că sportivul nu a mai putut continua.

Astfel, inițial s-a crezut că sportivul ar fi murit din cauza acelei lovituri, însă se pare că adevărul este altul. Florin Dogaru a murit în urma unui infarct. Din nefericire, medicii au descoperit că tânărul sportiv consumase alcool și lua și steroizi.

Comunicatul poliției din Constanța

”La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis polițiștii constănțeni.

Florin Dogaru a câștigat 50 dintre meciurile de K1 disputate

Vestea cruntă că Florin Dogaru a murit la doar 24 de ani i-a șocat pe colegii lui. Sportivii spun că acesta era un băiat foarte bun și foarte ambițios.

Câștigase nu mai puțin de 50 de meciuri din cele 60 pe care le-a susținut până acum și visa să ajungă sus.

”Pe 03.11.2023 , sportivul nostru legitimat, Florin Dogaru, s-a stins! Ne-ai șocat, suntem toți uimiți. Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în pază!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Viitorul Fântânele.