Sucevean trimis la inchisoare pentru o palma peste fund aplicata unei femei, pe strada
Sucevean trimis la inchisoare pentru o palma peste fund aplicata unei femei, pe strada

Un sucevean a fost trimis la închisoare pentru o palmă peste fund aplicată unei femei, pe stradă! Totul s-a petrecut sub privirile altor trei prietene ale femeii respective, care au fost mai apoi martore în instanță.

Sucevean trimis la închisoare pentru o palmă peste fund aplicată unei femei, pe stradă

Cazul unui sucevean care a ajuns la închisoare după ce a pălmuit peste fund o femeie pe care nu o cunoștea, pe stradă ar putea fi unicat în România! Incidentul a avut loc în anul 2021, pe o stradă din Suceava. Bărbatul s-a apropiat de un grup de femei și după câteva replici, acesta i-a aplicat o palmă peste fund uneia dintre ele.

Bărbatul „a venit în dreptul lor și după ce a făcut niște comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitură, o palmă, persoana vătămată (..) menționând că inculpatul a lovit-o peste partea stângă a posteriorului”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Suceava.

Sucevean trimis la inchisoare pentru o palma peste fund aplicata unei femei, pe strada
Sucevean trimis la inchisoare pentru o palma peste fund aplicata unei femei, pe strada

Femeia a mers direct la poliție

După ce a lovit-o pe femeie, bărbatul a plecat și a intrat într-o sală de jocuri, după cum a recunoscut una dintre martore. Femeia respectivă a mers la poliție, unde a depus o plângere împotriva celui care a agresat-o sexual în plină stradă.

„Inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată peste zona dorsală cu un gest extrem de violent, iar apoi a intrat într-o sală de jocuri din apropiere, râzând. Toate cele patru femei care au asistat la gest s-au arătat indignate, șocate, bulversate de gestul inculpatului. Martorul T.L.L. a declarat, de altfel, că a simțit și teamă, având în vedere că erau singure pe stradă și li se putea întâmpla și lor ceva asemănător”, mai scrie în hotărâre.

Instanța îl obligă să plătească și daune morale

Așadar, gestul bărbatului nu a rămas nepedepsit. A fost trimis în judecată, fiind acuzat de loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. În timpul audierilor, el și-a recunoscut faptele, dar a refuzat să se prezinte în instanță. În primă instanță, el a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru loviri și alte violențe, respectiv trei luni de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. În plus, femeia a cerut despăgubiri morale de 10.000 de lei și daune civile de 1.000 de lei, însă instanța a decis că victima trebuie să primească 7.500 de lei pentru prejudicii morale.

„Cu privire la gravitatea infracțiunii, instanța reține că inculpatul a procedat la lovirea persoanei vătămate cu propria forţă fizică, creându-se o stare de pericol cu privire la integritatea fizică a persoanei vătămate. În concret, rezultatul material produs nu este unul extrem de grav din punct de vedere fizic, însă circumstanțele săvârșirii faptei și zona vizată de agresor sunt aspectele care imprimă faptei un caracter grav. Referitor la persoana inculpatului, acesta are 46 ani, a fost anterior condamnat de două ori pentru săvârșirea unor infracțiuni de viol, are studii medii, este necăsătorit și nu are ocupație. În fața instanței de judecată, acesta nu s-a prezentat la niciun termen, deși a fost legal citat. În raport de cele de mai sus, instanța apreciază ca fiind necesară aplicarea unor pedepse cu închisoarea”, au motivat magistrații.