Florin Duduianu a fost arestat in SUA
Florin Duduianu a fost arestat in SUA

Celebrul interlop Florin Duduianu, dat în urmărire internațională, a fost arestat în Statele Unite ale Americii, alături de alți zeci de români. Oamenii legii de peste Ocean le aduc acuzații foarte grave!

Florin Duduianu a fost arestat în SUA

Așadar, o grupare infracțională formată din români a fost destructurată de oamenii legii din comitatul Orange din California. Printre cei 48 de români arestați se numără și Florin Duduianu, faimosul interlop dat în urmărire internațională.

Românii sunt acuzați de procurorii americani că au clonat mii de carduri sociale ale americanilor nevoiași. Potrivit unui comunicat, doar în anul 2023, în California s-au furat prin operațiuni de skimming mai mult de 108 milioane de dolari de pe cardurile sociale, pe care statul le-a alocat familiilor cu venituri mici. Citește și Tzancă Uraganu s-a pitit de frica interlopilor. ”Vor taxă de protecţie”

Florin Duduianu a fost arestat in SUA
Florin Duduianu a fost arestat in SUA

S-a îmbogățit din laptele praf destinat copiilor nevoiași

Printre cei care au furat de pe cardurile persoanelor nevoiașe din America se numără și gruparea condusă de Florin Duduianu. Mai exact, suspecții ar fi instalat dispozitive de skimming în magazine și le-au folosit pentru a fura datele de pe cardurile sociale utilizate pentru cumpărarea de alimente și produse pentru copii.

După ce clonau cardurile, suspecții cumpărau diverse produse – în principal lapte praf pentru copii și băuturi energizante – pe care le revindeau în Mexic, iar banii au fost redirecționați către familiile din România. Citește și Manu Bombardieru, ginerele lui Sile Cămătaru, acuzat de sclavie de către unul din angajații săi

„Vizarea californienilor vulnerabili, care încearcă să asigure nevoile de bază pentru ei înșiși și familiile lor este o crimă odioasă. Sunt recunoscător pentru munca laborioasă depusă de Procuratura Comitatului Orange pentru a-i trage la răspundere pe autorii din spatele unor astfel de infracțiuni”, a spus procurorul general Rob Bonta.

Acuzat de tâlhărie în România

Anchetatorii au fost atrași și de fotografiile postate de infractori pe rețelele sociale, prin care își expuneau mașinile de sute de mii de dolari, dar și hainele și bijuteriile de firmă.

Florin Duduianu, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare în România încă din 2020, este acuzat de şantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată, într-un dosar în care victimele erau cântăreţi de manele.